Hőtérképek

HŐTÉRKÉP ELEMZÉS

HŐFOTÓK ÉRTELMEZÉSE
INGATLANOKRÓL

A hőfotózásnak, a hőtérkép készítésnek akkor van értelme, ha a szabad levegő és az ingatlan benti levegője között legalább 5-10 ˚C fok különbség van. Ez általában szeptembertől májusig könnyen teljesül, így ezek a hónapok tekinthetők a klasszikus hőfotós szezonnak. Minden hőveszteséggel kapcsolatos kérdést megválaszolnak hőfotóink!TIPIKUS HŐFOTÓK

A hőfotókat jól kell értelmezni, különben nem érnek semmit!


Hoterkep minta Hőfotózás Hőtérkép minta Minta a hő szökésére Épület diagnosztika Energetikai tanusítvány Minta a hő szökésére Hofoto rendeles Hofotozas Budapest Hofoto Center Thermografiai vizsgalat Hol szökik a meleg? Mi megmutatjuk!

MIÉRT JÓ NEKEM A HŐTÉRKÉP?

A hőfotók méhány jellemző előnye:

MIBE KERÜL A HŐFOTÓ?

Ingatlan hőfotóinak elkészítését az alábbi fix árakon vállaljuk:
(Az ingyenes kiszállást Budakeszitől számított 20 Km-en belül vállaljuk!)


ALOLDALAINK

TOVÁBBI INFORMÁCIÓT SZERETNE?
VÁLASSZON MÁSIK TARTALMAT!

NYITÓLAP
INGATLAN HŐKAMERÁZÁS
FŰTÉSRENDSZER VIZSGÁLAT
HŐFOTÓ ÁRAK
REFERENCIA HŐFOTÓK
KAPCSOLAT
OLDAL TETEJÉRE

Hőtérképek

Minden jog fenntartva!
Copyright © 2012-2023 Hőfotó Center


HŐTÉRKÉP RENDELÉS
06 1 445 0161
Facebook

HŐKAMERÁS ÉPÜLETDIAGNOSZTIKA BUDAPEST

HŐFOTÓ ELEMZÉS

A professzionális hőkamerák által készített képek, egy laikus számára nem sokat mondanak, így nem is érnek sokat. A készült hőtérképeket értelmezni is kell, hogy a látottak értelmet nyerjenek.

HŐTÉRKÉPEK ÉRTELMEZÉSE

Az épülettermográfiás vizsgálataink során, a tulajdonosokkal együtt nézzük a kamerát, együtt készítjük a hőfotókat. A megrendelő ugyanazt látja amit mi, és amit a hőkamera is "lát", érzékel. Amikor egy-egy képet rögzítünk, megmutatjuk és szóban el is mondjuk, hogy pontosan mi látható, mik az esetleges hiányosságok, és mik az esetleges pozitívumok.

A szabadban készült külső hőképek alapján az ingatlant belűről is leellenőrizzük, majd ezután kerül sor a szóbeli kiértékelésre, elemzésre. Ilyenkor javasoljuk a jegyzetelést, mert számtalan kérdés merül fel egy-egy rész kapcsán, ami így utólag is visszakereshető.

A vizsgálatokat az épület határoló falszerkezeteivel kezdjük, a lábazattól indulva. A homlokzati falszerkezeteknél külön fejezetet szentelünk az áthidalóknak, a födémzáró koszorúknak, és térdfal vasbeton (jó hővezető) részeinek problematikájára. A nyílászáróknál (üveg, keret) szintén kitérünk a látottakra, és hogy milyennek kellene lennie az adott résznek. Eztán elemezzük a tetőtér szigeteléseket, az ásványi gyapot szigeteléseket, és a látott problémákat. Külön fejezetben beszélünk a fűtésrendszer esetleges gondjairól.

Ezután, vagyis az észrevételi rész után jön a javaslati oldal. Itt a mai kor elvárásának függvényében elemezzük a falak, a nyílászárók, a födémek "U" értékét. A javaslatok során után rátérünk az SOS ill. a "kicsit ráér" részekre. Végül elemezzük a szigetelések kivitelezési menetét, technikáját, kiemelve, hogy mire kell figyelni a kivitelezés során.

Javasoljuk, hogy a kedves ingatlan tulajdonosok, a hőkamerás vizsgálatok közben jegyzeteljenek, így utólag sokkal könnyebb lesz értelmezni az emailben elküldött hőfotókat! Aki az áltagosnál mélyebben érdeklődik az Épülettermográfia iránt, annak ajánljuk figyelmébe a most megjelent Termográfia című könyvet.

TETŐTÉR SZIGETELETLENSÉGI HIBA

Ingatlan hőtérkép Budapest

Ásványgyapottal szigetelt padlásfödém szigetelési hibája. A levegő párájától egy idő után összeesik az ásványgyapot, és veszít a szigetelési képességéből.

Ingatlan hőfotó Budapest

Ugyanez a jelenség tapasztalható sok más fajta tetőtér szigetelésnél is, például az ásványi gyapotnál is. Az ásványi gyapot táblákat formaldehid anyaggal teszik keményebbé (kőzetgyapot tábla), azonban ezek egy idő után összerogyhatnak, s ezáltal veszíthetnek szigetelés képességükből.

Hőkamerás épületdiagnosztika Budapest

Mint ezeken a képeken is látható, az öreg szigetelési anyagok, bizonyos körülmények között elveszítik a szigeteltségüket, foltok keletkeznek, amelyeken a hideg bejön a padlásfödémen, illetve a tetőterekbe, vagy a a tetőtér alatti helységekbe.

Ingatlan hőtérkép hőfotó

TIPIKUS HŐFOTÓK A KÖZELMÚLTBÓL

A HŐFOTÓKAT NEM ELÉG ELKÉSZÍTENI, AZOKAT ÉRTELMEZNI IS KELL!

Hoterkep minta Hőfotózás Hőtérkép minta

THERMOGRÁFIÁS ÉPÜLETDIAGNOSZTIKA

Minta a hő szökésére Épület diagnosztika Energetikai tanusítvány Minta a hő szökésére Hofoto rendeles Hofotozas Budapest Hofoto Center Thermografiai vizsgalat Hol szökik a meleg? Mi megmutatjuk!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Hőkameráink megmutatják a válaszokat, a megrendelőink által leggyakrabban feltett kérdésekre:

REKLÁM KÉPEK

Hőfotózás Thermográf vizsgálat Hőfotó Hőtérkép készítés Ingatlan hőtérkép

REFERENCIA HŐFOTÓK

A hőfotó megmutatja a hibákat. Hőfotó elemzés Hőkamerás épületdiagnosztika Hőszigetelés ellenőrzése hőkamerával Hol szökik a meleg? Szigetelési hiba Hőkamera bontás nélküli vizsgálathoz Hőmérséklet és szinek Hőfotó készítés Hőkamerás Budapest Lábazati szigeteletlenség Hőhid keresés hőtérképpel Hőhíd a födémnél Thermográf vizsgálat

Amennyiben a benti és a kinti hőmérséklet között legalább 7-10 fok különbség van, a benti meleg levegő utat keres magának a kinti hidegebb levegő felé, melyet erre alkalmas készükkel ki lehet mutatni. A feltárt hibák javításával akár évi 100 000 Ft-t is meg lehet takarítani!
Hőfotó Center

HŐKAMERÁS FELVÉTEL, HŐTÉRKÉP KÉSZÍTÉS Budapest és Pest megye
INFO VONAL: +36 1 445 0161

[ Hőfotó készítés | Hőfotó elemzés | Fűtésrendszer vizsgálat | Referencia munka | Ipari hőkamera | Sitemap | Kapcsolat ]

[ Lakás hőtérkép | Családi ház hőtérkép | Társasház hőfotózás | Csarnok hőfotózás | Hűtőkamra vizsgálat ]

Az oldal közvetített szolgáltatásokat tartalmaz.
A feltüntett árak netto árak, így azok nem tartalmazzák az Áfa összegét!Hőfotó készítés

Ingaltlan hőkamerás vizsgálat

Hőtérkép készítés hőfotókkal

Hőkamerás vizsgálatok

Termográfiai vizsgálat
Hőfotózás, hőtérkép készítés
Ipari és lakossági épületek termográf vizsgálata