Hőtérképek

HŐFOTÓ KÉSZÍTÉS

HŐKAMERÁS FOTÓK
INGATLANOKRÓL

A hőfotózásnak, a hőtérkép készítésnek akkor van értelme, ha a szabad levegő és az ingatlan benti levegője között legalább 5-10 ˚C fok különbség van. Ez általában szeptembertől májusig könnyen teljesül, így ezek a hónapok tekinthetők a klasszikus hőfotós szezonnak. Minden hőveszteséggel kapcsolatos kérdést megválaszolnak hőfotóink!MENNYIT SPÓROLHATOK?

HA ROSSZ A SZIGETELÉS,
FELESLEGESEN SOKAT FIZET!

A fűtésszámlán akár évi 300-400 ezer forintot is spórolhat, ha több helyen is rossz az épület szigetelése! (2022. szeptemberi adatok alapján.) A benti meleg levegő rossz vagy hiányos szigetelés esetén utat keres magának a kinti hidegebb levegő felé, így akár napi több ezer Forint 'folyik el'!

Nem tudja hol szökik el az energia, a meleg levegő? Megmutatjuk Önnek!

Túl magas a gázszámla? Hol szökik el a meleg? Hőfotó készítés

Az ipari hőkamerák által készített képeket ott azonnal segítünk Önnek értelmezni, elmagyarázzuk a hőfotókon látottak jelentését. A feltárt hibák javításával akár évi több 100 000 Ft-ot is meg lehet takarítani!

MIÉRT JÓ NEKEM A HŐTÉRKÉP?
MIBE KERÜL A HŐFOTÓ?

Ingatlan hőfotóinak elkészítését az alábbi fix árakon vállaljuk:
(Az ingyenes kiszállást Budakeszitől számított 20 Km-en belül vállaljuk!)

HŐFOTÓ INGATLANOKRÓL

HŐTÉRKÉP VIZSGÁLATOK
HŐKAMERÁS ÉPÜLETDIAGNOSZTIKA

A hőkamerás vizsgálat bármilyen ingatlan esetében sikeresen alkalmazható. Az épületekről készített hőtérkép felvételek precízen megmutatják, hogy pontosan mely helyeken szökik el az energia.

Vállaljuk, hogy profi hőkameráinkkal bontásmentesen, roncsolás nélkül felderítjük a hőszigetelési hiányosságokat, az esetleges építési hibákat! Az épület-termográfia segítségével az energiaveszteségek feltárása roncsolásmentesen, egyszerűen kivitelezhető. Az épület külső szerkezeti hibáinak, és a feltárt hőviszonyok tudatában már könnyen elvégezhető a hibaelhárítás, az átalakítás, az utólagos hőszigetelés.

Hőfotó 23 Hőfotó 24 Hőfotó 25 Hőfotó 26 Hőfotó 27 Hőfotó 28 Hőfotó 29 Hőfotó 30 Hőfotó 31 Hőtérkép 01 Hőtérkép 02 Hőtérkép 03 Hőtérkép 05 Hőtérkép 07 Hőtérkép 08 Hőtérkép 10 Hőtérkép 11 Hőtérkép 12

HŐTÉRKÉP AKÁR MÉG MA!

ITT A FŰTÉSI SZEZON?
KÉSZEN ÁLL A SAJÁT HŐTÉRKÉPRE?

Ha saját hőtérképet szeretne, akkor hívjon bennünket! Budakeszi telephelyünktől számítva 20 Km-en belül ingyen kimegyünk Önhöz hőfotókat készíteni! Természetesen Budapest vonzáskörzetében is végzünk vizsgálatokat, de nagyobb távolság esetén kiszállási díjat számíthatunk fel. Pontos árakért hívja ügyfélszolgálatunkat!

KISZÁLLÁSI DÍJAK

Budakeszi 20 km-es körzetében ingyenes a kiszállás!


TELEPÜLÉS NEVEKISZÁLLÁS DÍJA
Budakeszi 20 Km-es körzete ✅0 Ft
Budapest budai oldal ✅0 Ft
Budapest pesti oldala ✅90 Ft/Km
Pest megye nyugati része ✅90 Ft/Km
Pest megye keleti része ✅90 Ft/Km
Országos kiszállás ✅90 Ft/Km

ALOLDALAINK

TOVÁBBI INFORMÁCIÓT SZERETNE?
VÁLASSZON MÁSIK TARTALMAT!

NYITÓLAP
INGATLAN HŐKAMERÁZÁS
FŰTÉSRENDSZER VIZSGÁLAT
HŐFOTÓ ÁRAK
REFERENCIA HŐFOTÓK
KAPCSOLAT
OLDAL TETEJÉRE

Hőtérképek

Minden jog fenntartva!
Copyright © 2012-2024 Hőfotó Center


HŐTÉRKÉP RENDELÉS
06 1 445 0161
TELEFON: +36 1 445 0161
HŐKAMERÁS ÉPÜLETDIAGNOSZTIKA | BUDAPEST | PEST VÁRMEGYE | MAGYARORSZÁG

HŐFOTÓ KÉSZÍTÉS

Egy átlagos méretű családi házat vagy egy közepes méretű lakást körülbelül egy óra alatt fel tudunk hőtérképezni kívül és belül is. Az esetleges szigetelési hiányosságokat, hibákat hamar megtaláljuk. Munkánk során kollégáink mindent dokumentálnak, a készült felvételeket másnap emailben eljuttatjuk megrendelőinknek.

HŐFOTÓ REFERENCIÁK

Ingatlan hőtérkép, hőfotó
A képeket mi készítettük, nem a webről letöltött anyagok!

Hőfotó 23 Hőfotó 24 Hőfotó 25 Hőfotó 26 Hőfotó 27 Hőfotó 28 Hőfotó 29 Hőfotó 30 Hőfotó 31 Hőtérkép 01 Hőtérkép 02 Hőtérkép 03 Hőtérkép 05 Hőtérkép 07 Hőtérkép 08 Hőtérkép 10 Hőtérkép 11 Hőtérkép 12 Hőtérkép, hőfotó 14 Hőtérkép, hőfotó 15 Hőtérkép, hőfotó 16 Hőtérkép, hőfotó 18 Hőtérkép, hőfotó 20 Hőtérkép, hőfotó 22 Ingatlan hőtérkép 24 Ingatlan hőtérkép 25 Ingatlan hőtérkép 03 Ingatlan hőtérkép 05

HŐFOTÓK ÉS HŐTÉRKÉPEK

Épületek hőkamerás vizsgálata során a következő munkákat végezzük el:

Ipari hőkameráink az alábbi vizsgálatok elvégzésére is alkalmasak:

Hirdetés
Vizes a fal a lakásban?

INGATLAN HŐFOTÓ ÁRLISTA

HŐTÉRKÉP FAJTABRUTTÓ ÁR
Lakás hőfotózás30 000 Ft
Családi ház hőfotózás30 000 Ft
Társasház hőfotózás90 000 Ft
Ipari csarnok, raktár90 000 Ft
Óvoda, bölcsöde, iskola90 000 Ft
Hűtőház, hűtőkamrák90 000 Ft

REFERENCIA HŐFOTÓK MAGYARÁZATTAL


Hőfotó 01. - Szigetelési hiba
A fenti képen jól látható, hogy a lábazat piros színnel jelenik meg a hőfotón. Az igen jelentős hőmérsékleti különbség a jelzett terület szigeteletlenségére utal. A lábazatnál jelentős mennyiségű hő távozik.


Hőfotó 02. - Lábazati szigeteletlenség
Ez a kép is egy jellegzetes példa a lábazati szigeteletlenségre. Az aljzattól kb. 25-30 cm magasságig nincs szigetelés, ez a rész "pirosan süt". A felette lévő sötét rész szigetelése rendben van, míg a zöld részek enyhe hőveszteségre utalnak.


Hőfotó 03. - Pangó részek a tégla falban
Gyakori hiba, hogy a téglák közötti rész "pang", a falazó elemek közötti szigetelés hiányos. Az ilyen jellegű hibák szabad szemmel egyáltalán nem láthatók, felderítésükhöz professzionális hőkamerákra van szükség. Minél világosabb egy rész, annál nagyobb a hőveszteség.


Hőfotó 04. - Hőhíd
Ugyancsak sűrűn találkozunk hőhídakkal. Mi az a hőhíd? A hőhíd, az adott szerkezetnek egy olyan része, olyan felülete, amely sokkal jobban vezeti a hőt, mint a szerkezet többi területe. A fenti fotó jól szemlélteti, hogy a téglafal hőelvezetési tényezője sokkal alacsonyabb, mint az ablakok feletti beton áthidalóké. A gyakorlatban ez azt jelenti - mivel a beton kb. 5x jobban vezeti el a hőt, mint a téglafal - , hogy ha egy ilyen fal felület nincs megfelelően szigetelve, akkor nemcsak az energiaveszteség lesz nagy, hanem a penész is megjelenhet a falak belső felületén.

Hőhíd = Hőveszteség + Penészesedés.


Hőfotó 05. - Nyílászárók kerete
Ennek a képnek a története: hiába van tökéletes szigetelésű, tripla üvegű, argonnal töltött nyílászáró, káva melletti problémára utal a piros/sárga rész. Az ablak, ajtó üveg felülete szuperül szigetel, de a keretnél szökik a meleg.


Hőfotó 06. - Tetőszerkezetek szigetelési hibái
Minden szigetelés nélküli tetőszerkezet engedi ki a hőt a szabadba. Jól látható, hogy a tetőcserepek közötti rész mennyivel melegebb.Hőfotó Center

HŐKAMERÁS FELVÉTEL, HŐTÉRKÉP KÉSZÍTÉS Budapest és Pest megye
INFO VONAL: +36 1 445 0161

[ Rólunk, így dolgozunk | Hőfotó készítés | Hőfotó elemzés | Fűtésrendszer vizsgálata | Kapcsolat ]
[ Hőkamerás épületdiagnosztika | Lakások hőtérképe | Családi házak hőtérképe ]

Az oldal közvetített szolgáltatásokat tartalmaz, bruttó árak szerepelnek az árlistákban.Hőfotó készítés

Ingaltlan hőkamerás vizsgálat

Hőtérkép készítés hőfotókkal

Hőkamerás vizsgálatok

Termográfiai vizsgálat
Hőfotózás, hőtérkép készítés
Ipari és lakossági épületek termográf vizsgálata